Special Outfit Planning

Durata: min 2h

347 LEI/ h

Fie că te pregătești pentru un rol nou și important, fie că ești pe punctul de a pleca într-o călătorie de afaceri sau urmează să apari pe prima ta copertă de revistă, serviciul meu de Special Outfit Planning este aici pentru a te asigura că vei arăta impecabil pentru aceste momente speciale. Vrei să arăți incredibil? Citește mai departe! 

Ce poate Include Serviciul Special Outfit Planning?

  • Planificare pentru Evenimente Speciale: Te ajut să alegi ținuta perfectă pentru evenimentele importante precum nuntă, botez sau alte ceremonii, unde ai un rol esențial și unde vrei să faci o super impresie. 
  • Garderobă Capsulă pentru Călătorii de Afaceri: Îți creez o garderobă capsulă versatilă și funcțională, ideală pentru călătoriile tale de afaceri, asigurându-te că vei avea un look profesional și adaptabil oricărui context.
  • Pregătire pentru Apariții Publice de Impact: Dacă te pregătești pentru o apariție specială, cum ar fi o copertă de revistă sau un eveniment media, îți voi oferi consultanța necesară pentru a te asigura că imaginea ta va avea un impact maxim și că te vei simți pusă în evidență.

Procesul de Special Outfit Planning Include:

  • Consultație Inițială: Înțelegem împreună nevoile și așteptările tale pentru evenimentul special pentru a stabili care este obiectivul nostru.
  • Creația de Ținute Personalizate: Îți propunem ținute care să se potrivească perfect cu ocazia, stilul tău personal și confortul tău.
  • Accesorizarea și Detaliile Finale: Completăm fiecare ținută cu accesorii adecvate, asigurându-ne că fiecare detaliu este la locul lui, acolo gata să te ajute să strălucești.

Beneficiile Serviciului Special Outfit Planning:

  • Te vei simți încrezătoare și elegantă în ținuta aleasă, indiferent de natura evenimentului la care vei participa.
  • În cazul călătoriilor de afaceri, te vei bucura de o garderobă care îmbină profesionalismul cu versatilitatea într-un mix ideal.
  • Vei avea un look care va face o impresie puternică și memorabilă pentru aparițiile tale publice importante.

Special Outfit Planning este serviciul ideal pentru tine dacă ai nevoie de un look personalizat și impecabil pentru momentele tale speciale. Te voi ghida și susține pentru ca tu să strălucești în orice situație.

 

Pin It on Pinterest

Skip to content