Amprenta Stilistică

Durata: 2 h, recomandat în 2 sesiuni + 1 Sesiune de Coaching (bonus)

1250 LEI

Când auzi amprenta stilistică la ce te duce cu gândul? La ceea ce te face specială, nu?

Ei bine, amprenta stilistică este un concept profund și personal, asemenea unei călătorii de descoperire de sine prin modă și stil. 

Ralph Lauren spunea că este mai ușor să urmezi tendințele modei decât să îți dezvolți un stil personal. Această explorare a stilului personal implică o introspecție atentă și o înțelegere a modului în care dorim să ne prezentăm în societate. Diane von Furstenberg accentuează că stilul personal înseamnă acceptarea propriei identități.

A avea un stil personal nu se rezumă doar la hainele purtate, ci este un limbaj al personalității și al individualității. Acesta este un mijloc de exprimare în societate și poate fi un instrument puternic pentru a comunica fără cuvinte. Un stil bine definit poate crea o imagine de încredere și credibilitate.

Pentru a ajuta clienții în această călătorie, utilizez tehnici de coaching pentru a identifica și a consolida stilul personal. Procesul implică analiza in prealabil a culorilor personale, formei corpului, si determinarea țesăturilor, culorilor, stilurilor vestimentare, accesoriilor, părului și machiajului optime. Este ca și cum ai asambla un puzzle, unde fiecare piesă vorbește aceeași limbă - limba propriei personalități.

Oscar Wilde a spus odată, „Fii tu însuți; toți ceilalți sunt deja luați”. Misiunea mea este să mă asigur că cea mai bună versiune a ta este reflectată în exterior și comunicată clar. Aceasta este esența "Amprentei Stilistice" - descoperirea și exprimarea unică a individualității prin stil personal.

Avantajele:

 • Analiza Stilului Vestimentar Actual: Evaluăm unde te situezi acum pentru a înțelege punctele forte și aspectele care necesită îmbunătățiri.
 • Analiza Preferințelor în Materie de Stil: Discutăm și analizăm preferințele tale actuale pentru a identifica ce te atrage în mod natural în lumea modei.
 • Determinarea Stilului Vestimentar Potrivit: Te ajut să descoperi mixul tau unic de stil vestimentar care se aliniază cel mai bine cu personalitatea și stilul de viață al tău.
 • Exemplificări: Ofer exemple concrete și vizuale pentru a ilustra cum ar putea arăta noul tău stil.
 • Stabilirea Pașilor pentru Obținerea Stilului Dorit: Elaborăm un plan de acțiune personalizat pentru a-ți transforma viziunea asupra stilului în realitate.
 • Identificăm credințe limitative care te împiedică să dezvălui unicitatea.

Beneficiile Tale Personalizate prin „Amprenta Stilistică”:

 • Stilul bine definit pe care îl dezvoltăm împreună îți va spori încrederea, reflectând o imagine puternică și autentică.
  • Lucram la mindset ca sate transformi si sa te exprimi prin vestimentatie fix așa cum iti dorești.
 • Vei putea să-ți exprimi identitatea într-un mod autentic, eliberându-ți creativitatea și unicitatea.
 • Vei avea o imagine clară și consecventă, care comunică eficient personalitatea ta.
 • Procesul te ajută să înțelegi și să-ți afirmi preferințele personale în materie de stil.
 • Te ghidez pas cu pas în transformarea garderobei tale pentru a reflecta cel mai bine versiunea ta autentică.
 • Misiunea mea este să mă asigur că unicul tău stil personal este pus în valoare, celebrând individualitatea ta într-un mod stilat și personal.

 

Pin It on Pinterest

Skip to content