Fundamental Colors – Analiza Cromatica 4X4 Color System (16 Seasons)™

Durata : 1.5h 

Locație: studio central in zona Piața Muncii sau online.

Follow-up: 1h, online, după efectuarea ședinței.

750 LEI

Prima impresie pe care o faci este poate singura pe care o ai cu anumite persoane. Fie că te duci la o întâlnire de business, fie că mergi la o întâlnire cu prietenii, prima impresie este una singură. Fă-o să fie de milioane. 

Dacă te-ai uitat vreodată la șifonier și ai spus că nu ai cu ce să te îmbraci sau că nimic nu îți stă bine, ai nevoie de o schimbare. Se numește analiza cromatică și azi vom afla mai multe despre subiect. 

Analiza cromatică 4X4 Color System (16 Seasons)™ deși sună foarte pompos, de fapt este singura metodă completă de Analiza cromatică certificată internațional. Serviciul de analiză cromatică este o îmbinare armonioasă dintre artă și știință. Prin aplicarea cunoștințelor aprofundate despre știința culorilor, acest serviciu dezvoltă paleta ideală de culori pentru fiecare clientă, ținând cont de contrastul și intensitatea culorii pielii, părului și ochilor.

Adică, vei afla ce fel de nuanțe, texturi și forme ți se potrivesc în funcție de modul în care arăți. Ne uităm atent la pielea ta, nuanța părului și mai ales, irizațiile irisului tău. Alegem acele nuanțe care te vor pune în evidență în orice încăpere vei intra. 

Tot ce ai nevoie este să vii la sesiuni de analiză cromatică pentru a lucra împreună cu materialul clientului. 

Ce facem la sesiunile de analiză cromatică? 

În cadrul sesiunilor de analiză cromatică, clientele experimentează în mod direct efectul diferitelor culori asupra chipului lor. 

Observi cum anumite nuanțe pot influența aspectul fizionomic: de la intensificarea sau estomparea privirii la modul în care buzele pot părea mai voluminoase sau mai subțiri, și până la efectul culorilor asupra lățimii percepute a nasului și gradului de vizibilitate a cearcănelor. 

Această evaluare detaliată le ajută pe cliente să înțeleagă cum selecția atentă a culorilor poate schimba nu numai garderoba, ci și percepția propriei imagini.

Culorile, nuanțele, modul în care îmbinăm totul ne ajută să ne schimbăm perceția asupra modului cum arătăm. Devenim mândre și încrezătoare în modul cum arătăm atunci când ne uităm în oglindă. Cu acest zâmbet până la urechi vreau să îmi ajut clientele să meargă în lume. Să ofere lumii acea energie pozitivă pe care sunt în stare să o creeze în jurul lor.

Avantajele tale:

 • Descoperă Culorile Tale “Wow”: Afli nuanțele care te scot din anonimat și te pun într-o lumină avantajoasă. Descoperi lucruri pe care nu le știai despre tine, afli de ce anumite haine te arată mai bine decât altele. Iți explici de ce erai atât de îndrăgostită de rochia AIA.
 • Identificarea Tipologiei Cromatice: Descoperi dacă aparții tipologiei Primăvară, Vară, Toamnă sau Iarnă. Astfel vei descoperi înspre ce tip de culori să te îndrepți.
 • Analiza Subtipologiei Cromatice: Afli din ce subtipologie cromatică faci parte din cele 16 tipologii existente. Te apropii și mai mult de adevărul tău colorat. Afli în ce nuanțe îi stă bine tenului tău. 
 • Culorile Personalizate: Observi care sunt culorile care îți complimentează hainele, machiajul, coafura și accesoriile. Pentru un plus de încredere în tine, îți ofer sfaturi despre ce anume te arată sexi și încrezătoare în forțele proprii. 
 • Înțelegerea Cromaticii: Înțelegi care sunt nuanțele magnifice pentru tine din punct de vedere cromatic. Fiecare informație primită te va ajuta să ai o ținută excelentă în fiecare zi. 
 • Asortarea Culorilor: Înveți cum să asortezi culorile pentru a crea look-ul dorit, în funcție de trăsăturile tale astfel încât să te simți excelent în pielea ta. 
 • Integrarea Culorilor în Diverse Stiluri: Primești idei pentru integrarea culorilor în ținute business, casual sau de seară. Pleci acasă inspirată și motivată să faci o schimbare care să te avantajeze. 
 • Ghidul Cromatic Personalizat: Primești un PDF cu 30 de culori și combinațiile acestora, împreună cu idei vizuale pentru inspirație. De ce? Ca să nu uiți despre ce am vorbit și să pui în aplicare principiile descoperite împreună. 
 • Sesiune de coaching online (1h) : Explorăm credintele tale limitative legate de culori, astfel incat sa devii persoana care va străluci în orice culoare își dorește!

Beneficiile Tale:

 • Descoperi ce culori îți potențează frumusețea naturală.
  • Identifici și elimini ideile și credințele limitative care nu-ți aparțineau și te împiedicau să străluceșți în anumite culori.
 • Înveți cum să-ți schimbi rapid look-ul și cum să economisești timp dimineața în alegerea hainelor. Obții eficiență și rezultate extraordinare. 
 • Găsești noi modalități de a-ți exprima personalitatea prin ținute care te fac să te simți minunat când te privești în oglindă și nu numai. 
 • Eviți să mai cumperi haine nepotrivite sau care nu se asortează cu restul garderobei tale.
 • Ai mereu la îndemână haine care se potrivesc între ele, indiferent de alegerea ta.
 • Te pregătești rapid și eficient, având mereu un look care te pune în valoare.
 • Te simți frumoasă și echilibrată, cu o imagine ce reflectă personalitatea ta.
 • Ai la dispoziție peste 30 de culori pentru orice ocazie sau situație.
 • Vei vedea cum imaginea ta exterioară reflectă pe deplin personalitatea și starea ta interioară.
 • Serviciul te ajută să-ți adaptezi stilul vestimentar la schimbările apărute în viața ta (job nou, relație nouă, rolul de mamă etc.).
 • Imaginea ta devine mai organizată și autentică, transmițând mesajul pe care dorești să-l emiți în lume.

 

Pin It on Pinterest

Skip to content