Analiză Garderobei – „Fă Rai din Ce Ai!”

Durata: 3-4 h

1250 LEI

Această expresie te ajută și când vine vorba de haine. Poți face lucruri minunate utilizând ceea ce deții deja. 

Cu serviciul de analiză a garderobei, îți propun să transformăm modul în care interacționezi cu hainele tale. Se spune că majoritatea oamenilor folosesc doar aproximativ 20% din garderoba lor. Aplicând principiile "Marie Kondo", aducem bucurie și eliminăm negativitatea și percepțiile eronate legate de corpul tău. 

În timpul acestui proces, vom identifica ce piese lipsesc și vom crea ținute stilate și moderne folosind ce ai deja în dulap. Scopul este să te eliberezi de ceea ce nu-ți mai potrivește sau nu mai exprima cine ești tu si să te reîndrăgostești de fiecare piesă din garderoba ta.

Procesul de Detox a Garderobei:

În timpul sesiunii de detox a garderobei, vom discuta despre fiecare piesă, de la haine și încălțăminte până la accesorii. Vom identifica ce anume te face să te simți bine și să reflecți adevărata ta personalitate. Vei descoperi tiparele decizionale pe care le-ai avut până acum, ceea ce te va ajuta să faci alegeri mai înțelepte în viitor. Scopul este de a crea un spațiu în garderoba ta doar pentru piesele care îți aduc bucurie și te fac să te simți încrezătoare.

Această sesiune îți oferă ocazia de a învăța cum să valorifici la maximum piesele pe care le deții, de la crearea ținutelor pentru evenimente speciale și călătorii, până la opțiuni pentru birou și petreceri. De asemenea, vom aborda modalități de a gestiona piesele care îți creează dificultăți sau cele achiziționate recent.

În timpul sesiunii, vei descoperi cum poți schimba estetica unei ținute prin simpla combinare a diferitelor piese și accesorii, trecând de la un stil casual la unul elegant cu ușurință. Îți voi arăta cum să creezi varietate în ținutele tale, pornind de la o singură piesă din garderoba ta.

Vom documenta fiecare ținută creată în timpul sesiunii prin intermediul fotografiilor, pe care ți le voi trimite ulterior. Aceasta îți va permite să ai la îndemână o sursă de inspirație și idei oricând te confrunți cu lipsa de idei sau de inspirație.

Avantajele Serviciului:

 • Transformarea Garderobei: Transformi garderoba dintr-un spațiu aglomerat într-unul care reflectă cu adevărat stilul și personalitatea ta.
 • Optimizarea Spațiului: Îți optimizezi spațiul de depozitare, păstrând doar piesele care îți aduc bucurie.
 • Eliberare Emoțională: Experimentezi o eliberare emoțională prin eliminarea hainelor care nu te reprezintă.
 • Descoperirea Combinatiilor Noi: Redescoperi hainele existente în garderoba ta, creând ținute noi și inspirate.
 • Explorare Creativă a Garderobei Tale: Redescoperi și valorifici hainele pe care le deții deja, învățând să le combini în moduri noi și creative.
 • Diversitate Stilistică: Îți dezvolți abilitatea de a trece de la un stil la altul, maximizând potențialul fiecărei piese.
 • Documentarea Ținutelor: Prin fotografiile trimise, ai o evidență vizuală a ținutelor create, ușurând procesul de alegere a hainelor în viitor.
 • Sfaturi Personalizate: Primești sfaturi și trucuri vestimentare adaptate stilului tău personal și nevoilor tale.

Beneficiile Serviciului:

 • Îți îmbunătățești încrederea în sine, purtând haine care te fac să te simți bine și mai mult, care reflectă pe deplin personalitatea ta.
 • Înveți să faci alegeri vestimentare mai informate și conștiente, evitând achizițiile impulsive pe care de obicei le regreți.
 • Obții o viziune clară asupra garderobei tale și a opțiunilor de fashion, ceea ce îți simplifică procesul de alegere a ținutelor zilnice.
 • Economisești timp și bani, folosind eficient piesele pe care le deții și evitând achiziții nepotrivite care ocupă spațiu în șifonier degeaba.
 • Îți exprimi stilul personal într-un mod autentic și original, folosind hainele pe care le iubești cu adevărat și care îți pun un zâmbet pe față.
 • Diminuezi timpul petrecut în fața dulapului, având deja pregătite combinații de ținute care să te pună în valoare. 
 • Înveți să fii mai flexibilă și versatilă în crearea ținutelor, adaptându-te ușor la diverse situații, mai ales la cele neprevăzute.
 • Ai acces constant la o sursă de inspirație pentru zilele când îți lipsesc ideile și nu știi ce să îmbraci.

Acest serviciu nu este doar o simplă curățare a dulapului, ci o oportunitate de a-ți transforma complet felul în care privești și combini hainele, redescoperindu-ți astfel stilul și personalitatea.

Serviciu prestat în localitatea București (și limitrof pentru o taxa suplimentară).

Poate fi desfășurat online, include checklist, temă de casă cu pașii pe care trebuie să îi urmezi, poze înainte și după, discuție despre cum să organizezi dulapul, plus 1 h sedinta de coaching de stil.

Pin It on Pinterest

Skip to content