Forma corpului

Durata: 2h, 2 ședințe

750 LEI

Înțelegerea formei corpului tău este esențială pentru a te pune în valoare și a accentua punctele tale forte. Acest serviciu se concentrează pe măsurarea detaliată a corpului, de la cap până-n picioare, pentru a evalua proporțiile și echilibrele acestuia. Scopul este de a crea o imagine armonioasă și echilibrată, atât pentru față cât și pentru corp.

Adesea, suntem tentați să ne comparăm cu tipurile ideale de corp promovate pe social media sau de către celebrități, ceea ce ne poate face să ne concentrăm pe ceea ce considerăm defecte ale siluetei noastre. O abordare mai sănătoasă și pragmatică este să învățăm cum să ne valorizăm la maximum propriile trăsături. Prin analiza formei corpului, clientele mele învață cum să atingă acest obiectiv, redescoperindu-și frumusețea unică.

La finalul consultării, vei dobândi o serie de informații valoroase, prezentate într-un PDF personalizat. Acesta include sfaturi practice, tehnici de camuflaj, și un portofoliu foto cu recomandări de ținute, accesorii și look-uri de păr.

Aceste informații te vor ajuta să-ți îmbunătățești garderoba și să economisești timp și bani, alegând hainele și accesoriile care te avantajează cel mai mult.

La fel ca și în cazul analizei cromatice, analiza formei corpului ia în considerare personalitatea și stilul de viață al fiecărui client, asigurându-se că sfaturile și recomandările sunt cât se poate de personalizate și adaptate nevoilor tale.

Pin It on Pinterest

Skip to content