Personal Shopping

Durata: 3-4h, in Afi Cotroceni

1050 LEI

Probabil că ai avut măcar o dată în viață ideea: ce bine ar fi fost să mă sfătuiască o altă persoană! Cu siguranță ai simțit nevoia de a te sfătui cu cineva și a afla dacă îți stă bine sau nu cu o anumită piesă vestimentară. 

Indiferent de relația ta cu shoppingul - fie că îți place să explorezi magazinele, fie că preferi să eviți această activitate, sau pur și simplu ești prea ocupat(ă) pentru a-ți dedica timp acestui aspect - serviciul de Personal Shopping este gândit să-ți vină în ajutor. 

Scopul este de a eficientiza procesul de cumpărare a hainelor, astfel încât, în doar 3-4 ore, să putem completa sau crea o garderobă întreagă, care nu doar că te va încânta, dar va fi și utilizată la maxim.

Este esențial să știi că înainte de sesiunea de shopping, voi efectua o evaluare a necesităților și preferințelor tale de stil, pentru a mă asigura că timpul petrecut în magazine va fi cât mai eficient utilizat. 

În primul rând, vom identifica piesele lipsă din garderoba ta și vom stabili un plan clar pentru sesiunea de shopping. Acest lucru înseamnă că vom ști exact cea ce căutăm, în care magazine să mergem și cum să alegem rapid ținutele cele mai potrivite pentru tine.

La final de sesiune, vei rămâne cu un zâmbet imens pe față imaginându-ți ce impresie wow o să faci când o să apari astfel îmbrăcată, în noul tău stil caracteristic.

Avantajele Serviciului:

  • Eficiență Maximă: Optimizăm procesul de shopping, economisind timp prețios.
  • Consultanță Stilistică: Beneficiezi de sfaturi profesionale în alegerea hainelor, asigurându-te că fiecare achiziție se află în armonie cu stilul tău.
  • Alegerea Pieselor Potrivite: Vom identifica piesele care îți lipsesc din garderobă, pe care ți le dorești și care te vor ajuta să-ți completezi garderoba în mod eficient.
  • Experiență Personalizată: Personal Shopping-ul este adaptat nevoilor, stilului și bugetului tău.

Beneficiile Serviciului:

  • Îți crești încrederea în alegerile vestimentare, știind că fiecare piesă este selectată special pentru tine și dorințele tale.
  • Te eliberezi de stresul și consumul de timp asociat cu cumpărăturile tradiționale în timpul cărora nu ești sigură că hainele alese se vor potrivi pielii, tenului, părului, ochilor sau formei tale corporale. 
  • Îți construiești o garderobă care să reflecte cu adevărat stilul personal, cu piese versatile și de calitate pe care să le păstrezi ani îndelungați cu maxim de randament.
  • Înveți să faci alegeri inteligente în cumpărături, evitând achizițiile impulsive sau nepotrivite pe care le facem cu toții.

Serviciul de Personal Shopping este ideal pentru cei care doresc să aibă o garderobă bine gândită și personalizată, fără a investi prea mult timp sau efort în procesul de cumpărare.

Indiferent dacă dorești ținute business sau casual, pentru birou sau pentru acasă, este esențial să afli care sunt acele piese, nuanțe, texturi și imprimeuri care te avantajează.

 

Pin It on Pinterest

Skip to content