Salut, numele meu este Cristina!
Sunt o femeie care și-a redescoperit vocea, valoarea și vitalitatea după multe lupte personale.
Privindu-mă din exterior, aș vedea o femeie care emană încredere și succes, iar alegerile ei vestimentare nu se supun standardelor estetice impuse de societate. Cu toate acestea, sub această aparență puternică, se află o femeie, Cristina, care și-a redescoperit vocea, valoarea și vitalitatea după multe lupte personale.
Acum două decenii, nu puteam nici măcar visa la persoana care sunt astăzi. Într-o perioadă în care vocea interioară era cea mai critică, mă îmbrăcam pentru a "ascunde" și nu pentru a "străluci". Știu ce înseamnă să nu te simți suficient de bună, să te complaci în situații toxice și să îți pierzi speranța. Am experimentat sacrificiul de sine pentru binele altora și am ajuns să-mi pun întrebări despre valoarea mea, crezând că totul se rezumă la anumite aspecte fizice sau comportamentale.
Cu ajutorul terapiei, coachingului și consultanției de imagine, am reușit să-mi reclădesc încrederea și să mă redescopăr. Dacă te regăsești în povestea mea sau simți că este momentul pentru o schimbare în viața ta, te invit la o sesiune gratuită 1 la 1 de 30 minute. Împreună, putem descoperi cum să devii culoarea din viața ta!

Nu mă mai las influențată de păreri exterioare și mă bucur să îmi urmez visurile, fie ele profesionale sau personale.

Cristina de astăzi este conștientă de calitățile și punctele forte, iar vocea critică nu îi mai afectează negativ viața. Cu 20 de ani în urmă, nu aș fi putut verbaliza aceste aspecte și nici măcar să-mi imaginez viitorul actual. Lipsa de încredere m-a ținut într-o relație toxică și într-un mediu de lucru negativ, împiedicându-mă să mă dezvolt și să descopăr noi oportunități.

Momentul de cotitură a fost când am căutat ajutorul unei terapeute, recomandată de o prietenă. Această experiență mi-a schimbat complet perspectiva asupra vieții. În timp, am învățat să-mi manifest empatia și compasiunea față de mine însămi, făcând pași mărunți, dar hotărâți, în această călătorie interioară.

Întâlnirea cu soțul meu a fost o binecuvântare, iar familia noastră modernă se bazează pe principii de parteneriat și egalitate. Împreună, am ales să nu repetăm tiparele tradiționale, ci să oferim copilului nostru un mediu în care să se simtă respectat și iubit ca individ.

Mi-am dat seama recent cât de greu se modifică în bine percepția noastră despre sine, la nivel de imagine corporală, când, deși cântarul îmi indică că am pierdut câteva kilograme, creierul pur și simplu nu observă acest lucru pentru că forma corpului nu se modifică, este aceeași. În schimb, în momentul în care folosim hainele în culorile potrivite pentru aspectul nostru, modificarea este imediat sesizată și efectul este wow!

Transformarea aspectului fizic este poate cea mai facilă, ca timp și ca energie investită. Transformarea interioară poate fi mult ajutată de cea fizică, însă, realist vorbind, este un proces ongoing, în desfășurare pentru toată viața. Credințele noastre despre noi și despre lume, definițiile pe care le dăm succesului, unei vieți de familie și profesionale reușite, evoluează în timp în funcție de povestea noastră personală.

Dacă te regăsești într-un punct în care ai nevoie de sprijin, ai dorința să faci ceva, dar nu știi cum, sau pur și simplu îți lipsește motivația, sau vii pentru că ai nevoie de consiliere la nivel de imagine, îndrăgești culorile, dar nu știi să le porți sau n-ai curajul să îmbraci o rochie pe corp sau o fustă mai scurtă din diverse cauze, contactează-mă pentru o ședință gratuită 1 la 1 cu mine de 30 de minute.

Vino să explorăm împreună drumul către transformare și succes!

Misiunea mea este să ajut alte femei să găsească curajul și încrederea să facă ceea ce sunt menite să facă, astfel încât să se simtă împlinite și fericite. Mi-ar plăcea să te ajut să te transformi de la „sunt varză la sunt SUPER”, ca și tine, eram frustrată știind că pot mai mult, dar nu mai știam calea pe unde s-o apuc.

Tot ce trebuie să faci este să DECIZI ce vrei și vom găsi CALEA împreună!

 

Ce îți ofer?

  1.       Claritate – facem curat în minte și obținem idei clare despre ce ți se potrivește.
  2.       Bucurie – 2-4 ore de bucurie legată de fața, corpul și garderoba ta.
  3.       Empatie – sunt alături de tine cu un zâmbet și o vorbă bună pentru a te destresa și relaxa.
  4.       Profesionalism – servicii de consiliere de calitate excepțională pentru oameni minunați.
  5.       Motivație – livrez întotdeauna ceea ce promit.
  6.       Transparență – te informez dinainte ce și cum vom face.
  7.       Consultanță – îți ofer sfaturi pentru ca ținutele tale să te scoată din anonimat
  8.       Inspirație – Clienții cu care am colaborat în trecut m-au numit o sursă de inspirație pentru depășirea temerilor și trecerea la acțiune.
  9. Încredere – fie că ai nevoie de susținere și suport pentru a face o transformare la exterior, sau dimpotrivă, exteriorul este ok, dar e ceva în interior care nu-ți dă voie să zbori unde dorești, voi fi alături de tine să-ți redobandești încrederea că ești minunată fix așa cum ești!
Testimoniale
Mult succes! Chiar m-ai ajutat sa trec la momentul respectiv peste un blocaj major: acum chiar nu-mi mai este frica sa conduc manuala. Pentru cine simte nevoia de coaching, o recomand din suflet!
Ioana.M. 30 ani

După ce am devenit mamă, m-am simțit adesea nesigură în ceea ce privește aspectul meu caci mi-a fost greu sa scap de kilogramele luate in sarcina. Cristina a fost alături de mine în această perioadă de tranziție și mi-a oferit sprijin și îndrumare , m-a ajutat să-mi redescopăr stilul personal și să găsesc modalități practice și confortabile de a mă îmbrăca în noul meu rol de mamă plus sa creionez o noua garderoba potrivita si pentru job.
Cu răbdare și înțelegere, Cristina m-a încurajat să adopt o abordare pozitivă față de corpul meu și mi-a oferit strategii pentru a-mi evidenția frumusețea și a mă simți încrezătoare. În timpul sesiunilor noastre de stil, am învățat cum să aleg haine care să mă avantajeze și să se potrivească stilului meu de viață de mamă. Cristina m-a învățat să-mi acord timp pentru mine și să-mi amintesc de importanța de a avea grijă de sine.
Astăzi, mă simt cu adevărat transformată și încrezătoare. Am câștigat nu doar o perspectivă mai sănătoasă asupra corpului meu, ci și o încredere în mine și în puterea mea de a face față provocărilor vieții. Sunt recunoscătoare din suflet pentru Cristina și pentru serviciile ei de consultanță în stil vestimentar care mi-au dat curajul și încrederea de care aveam nevoie. Recomand cu căldură serviciile Cristinei oricărei mame care se simte nesigură de felul in care arata și are nevoie de susținere pentru a se redescoperi și a străluci.

Diana P., 38 ani

Nu-mi vine sa cred cat de mult mi-ai influențat viața prin coaching! Nu doar că m-ai ajutat să-mi stabilesc obiective clare și realizabile, plus m-ai și încurajat să le urmăresc cu hotărâre. Prin intermediul întâlnirilor noastre regulate, Cristina m-a provocat să ies din zona de confort și să am curajul sa exprim ce-mi doresc. Ea m-a susținut și m-a motivat constant, în timp ce am învățat să-mi utilizez resursele și abilitățile. Datorită sedintelor de coaching cu tine, mă simt încrezătoare în abilitatea mea de a reuși în orice îmi propun. Iar dupa, cand am facut si sedintele de stil, chiar am putut vedea transformarea mea totala! Recomand cu tărie serviciile ei tuturor celor care caută un sprijin autentic și rezultate senzationale.
Alexandra V. 33 ani

Aș dori să-ti mulțumesc căci m-ai ajutat să-mi găsesc vocea și să-mi exprim personalitatea prin intermediul hainelor pe care le port. Cu ajutorul tau, am învățat cum să aleg piese vestimentare care mă reprezintă și care să-mi ofere confort și încredere în același timp, plus sa fie suficient de versatile pentru a fi potrivite si la serviciu si in viata persoanala. Ai un ochi incredibil pentru detalii și un simț estetic desăvârșit, iar sfaturile tale au făcut o diferență semnificativă în felul în care mă simt în hainele mele. Recomand cu căldură serviciile tale de consultanță în stil vestimentar tuturor celor care doresc să-și redescopere și să-și îmbunătățească felul in care se vad si se simt in pielea lor.

Elena C., 42 ani

Nimeni nu m-a înțeles mai bine decât Cristina când a venit vorba de stilul vestimentar. Am fost întotdeauna confuză în privința modului în care să mă îmbrac și cum să-mi evidențiez aspectul și personalitatea. Cristina a ascultat cu atenție dorințele mele și mi-a oferit sfaturi și trucuri care mi-au schimbat complet perspectiva asupra modei. Ea m-a învățat cum să aleg hainele potrivite pentru forma corpului meu, cum să combin culorile și accesoriile pentru a obține un look impecabil. Sunt atât de recunoscătoare pentru serviciile Cristinei și o recomand cu încredere tuturor celor care caută sa se redescopere si sa simta ca pot face orice isi doresc!
Dorina H., 35 ani

Purtam mereu nude si bej pentru ca credeam ca sunt culori classy si cu care nu am cum sa dau gres. Insa lucrand cu Cristina mi-am dat seama ca de fapt, voiam sa “joc la sigur’, ca am nevoie de control si ca de fapt, imi reprim o parte din personalitate ascunzandu-ma sub alegeri safe. Dupa surpriza initiala, mi-am dat voie sa testez cum arat purtand culorile din paleta mea, iar acest lucru a inceput sa-mi transforme si alte aspecte ale vietii. E ca si cum incep sa ma regasesc pe mine, cea adevarata! Multumesc, Cris!

Simona, 33 ani

Pin It on Pinterest

Skip to content